Wil je meer over mij weten?

Ik ben auteur, trainer en coach. Met een grote belangstelling in mensen en organisaties ben ik gedreven om het optimale uit alles en iedereen te halen. Ik begeleid mensen in individuele trajecten, werk met teams binnen bedrijven en met groepen mensen die elkaar nog niet kennen zoals tijdens trainingen, coachingstrajecten en retreats in Nederland en op Ibiza.

Tijdens mijn loopbaan van meer dan 20 jaar heb ik ervaring opgedaan in zeer diverse werkvelden (gezondheidszorg, bedrijfsleven, reclame- en de danswereld). In het bedrijfsleven en de reclamewereld heb ik jaren B-to-B gewerkt, waardoor ik mij thuis voel in de corporate wereld en gemakkelijk schakel op verschillende niveaus.

Als therapeut en coach heb ik veel mensen begeleid die op een kruispunt in hun leven stonden. De meesten met een druk leven en in principe alles goed voor elkaar, maar er knaagde iets van binnen. Ze liepen op tegen barrières in hun gezondheid, werk of relatie(s), zaten niet lekker in hun vel, of hadden het gevoel dat ze op ‘slot’ zaten en er meer in hen zat dan eruit kwam.

In mijn training en coaching werk ik vanuit het principe ‘Alles begint bij JOU’. Ik kijk met je mee om te ontdekken wie jij werkelijk bent en wat jou drijft. Ik help je jouw verborgen verlangens en kwaliteiten naar boven te brengen. En ik begeleid je om obstakels en tegenslagen te overwinnen, waardoor je meer plezier en energieke flow krijgt in jouw leven, werk en relaties.

Mijn boek ‘Liefdevol Leven’ heb ik geschreven voor vrouwen. De inhoud is overigens ook absoluut van toepassing voor mannen. Als ervaringsdeskundige is het mijn missie om – in het bijzonder – vrouwen te inspireren en begeleiden om leiding te nemen over hun leven en daarmee het leven te creëren dat ze écht willen. Mijn doel daarbij is om vrouwen te laten stralen en de kwaliteit van hun leven naar het hoogste niveau te brengen.

Sacha

Sacha weet onmiddellijk een atmosfeer te creëren waarin je je op je gemak voelt en
je tot jezelf komt. Mij valt op haar soepele en vanzelfsprekende manier van werken.
Zacht en stevig tegelijkertijd. Daarbij handelt zij professioneel en accuraat. Dat maakt
haar trefzeker in wat ze aanpakt.

Sacha weet veel vrouwen aan te spreken door haar open, rustige en plezierige
uitstraling en aanpak. Sacha is echt een ‘verbinder’ die contact legt met mensen met
diverse achtergronden.

Sacha is betrokken, neemt op een prettige manier de leiding, weet waar ze het over
heeft en kan in korte tijd een goede sfeer creëren in een nieuwe groep mensen.

Sacha is characterised by a sublime intuitive approach to challenges. An
enthusiastic professional and, above all, a warm personality.