Welkom!

Ik ben Sacha, 46 jaar, woon in Amsterdam en ben de trotse moeder van mijn 15-jarige dochter Alisha.

Ik ben geïnteresseerd in mensen en organisaties. Gedreven om het optimale uit alles en iedereen te halen. Als trainer en coach begeleid ik mensen om te verbinden. Dat doe ik 1-op-1 en in groepsverband. Ik begeleid mensen in individuele trajecten, werk met teams binnen bedrijven en met groepen mensen die elkaar nog niet kennen zoals tijdens trainingen, workshops en retreats in Nederland en op Ibiza.

Tijdens mijn loopbaan van meer dan 20 jaar heb ik ervaring opgedaan in zeer diverse werkvelden (gezondheidszorg, bedrijfsleven, reclame- en de danswereld). In het bedrijfsleven en de reclamewereld heb ik jaren B-to-B gewerkt, waardoor ik mij thuis voel in de corporate wereld en gemakkelijk schakel op verschillende niveaus. Als therapeut en coach heb ik veel mensen begeleid die op een kruispunt in hun leven stonden. De meesten met een druk leven en in principe alles goed voor elkaar, maar er knaagde iets van binnen. Ze liepen op tegen barrières in hun gezondheid, werk of relatie(s), zaten niet lekker in hun vel, of hadden het gevoel dat ze op ‘slot’ zaten en er meer in hen zat dan eruit kwam.

In mijn training en coaching werk ik vanuit het principe ‘Alles begint bij JOU’. Ik kijk met je mee om te ontdekken wie jij werkelijk bent en wat jou drijft. Ik help je jouw verborgen verlangens en kwaliteiten naar boven te brengen, waardoor je meer plezier en energieke flow krijgt in jouw leven, werk en relaties.

Mijn boek ‘Liefdevol Leven’ heb ik geschreven voor vrouwen. De inhoud is ook absoluut van toepassing voor mannen 😉 Als ervaringsdeskundige is het mijn missie om – in het bijzonder – vrouwen te inspireren en begeleiden om leiding te nemen over hun leven en daarmee het leven te creëren dat ze écht willen. Mijn doel daarbij is om vrouwen te laten stralen en de kwaliteit van hun leven naar het hoogste niveau te brengen.