Liefdevol Leven is een must read voor elke vrouw die de kwaliteit van haar leven naar het hoogste niveau wil brengen.

—Michelle Shanti, auteur van Godin op hoge hakken en uitgever bij Paris BooksIn Liefdevol Leven lees je inspirerende verhalen van vrouwen met diverse achtergronden. Vrouwen zoals jij en ik. Verhalen uit het leven gegrepen die iedere vrouw herkent, over thema’s zoals relaties, stress, burn-out en verlies.

De verhalen illustreren dat zelfs de meest pijnlijke ervaring ervoor kan zorgen dat je kunt groeien en je leven meer verdieping kunt geven. De vrouwen uit het boek vertellen hoe zij hebben geleerd om dichter bij zichzelf te blijven en hoe belangrijk het is om je hart te volgen, te luisteren naar je intuïtie en te vertrouwen op je gevoel. Hierdoor hebben ze hun leven op een positieve manier vorm kunnen geven naar hun eigen wensen.

Vanuit mijn expertise en ervaring schijn ik mijn licht op de verhalen en deel ik mijn visie. Ook tref je tools aan die jou kunnen helpen om dicht bij jezelf te blijven, te groeien en jouw kracht naar boven te brengen, zodat jij het leven kunt leiden dat je écht wilt.

Op 21 maart 2019 is het boek Liefdevol Leven uitgebracht. Bestel hier jouw gesigneerde exemplaar!
In Liefdevol Leven valt Sacha gelijk met de deur in huis. Op inspirerende wijze vertelt zij hoe wij als vrouw het heft in eigen handen kunnen nemen en ons leven vorm kunnen geven zoals we dat zelf willen. Aan de hand van heldere anekdotes, indringende levensverhalen van diverse vrouwen en praktische oefeningen leer je stap voor stap om de tegenslagen in je leven te overwinnen, pijn om te buigen naar kracht en het leven te leiden zoals jij het écht wil. Een must read voor elke vrouw die de kwaliteit van haar leven naar het hoogste niveau wil brengen.

Michelle Shanti – Auteur en uitgever bij Paris Books

Wauw, wat gaaf je boek! Ik heb het nog niet uit, maar ik bestel nu alvast 10 boeken bij je. Ik wil ze weggeven aan vrouwen om mij heen. Petje af. Heel makkelijk leesbaar, lekker behapbaar, overzichtelijk, lessen in vetgedrukte alinea’s, veel doorleefde wijsheden,..

Marja Wijnhoff

Wat Liefdevol Leven zo krachtig maakt is de magische mix van wijsheid, ervaringsverhalen en praktische oefeningen. De ervaringsverhalen zorgen ervoor dat ik mezelf herken en me als lezer gezien en gehoord voel. Te weten dat je niet de enige bent met bepaalde pijnen en strubbelingen is helend. Sacha’s stevigheid, wijsheid en innerlijke rust geven de lezer een gevoel van vertrouwen. De praktische oefeningen helpen om je leven naar The Next Level te tillen, vanuit een plek van acceptatie en compassie. Niet omdat het niet goed is zoals het is, of omdat je niet goed bent zoals je bent, maar wel omdat het meer rust, plezier en vervulling geeft om steeds meer van je volle potentieel te leven. Sacha kan je als geen ander liefdevol herinneren aan en begeleiden naar je meest stralende zelf.

Michèle Bevoort – Auteur, freelance redacteur en schrijfcoach bij FreeYourInnerWriter