• Liefdevol Leven

    Wellbeing retreats

Wellbeing retreats

De Wellbeing Retreats zijn er voor iedereen omdat we allemaal wel eens te maken hebben met (werk)stress en spanning. We kunnen daarvan negatieve invloed ervaren op ons welzijn en werk. Een Wellbeing Retreat is dan de ultieme manier om je body & mind te ‘resetten’.

Naast tijd en ruimte om even bewust tot rust te komen, leer je middels eenvoudige oefeningen om zelfbewuster te worden waardoor je signalen van spanning en stress tijdig kunt herkennen. Je leert wat je kunt doen om je hoofd, hart en lijf te ontspannen en vitaal te houden. Met als resultaat een betere balans, meer (positieve) energie en een betere concentratie. Je wordt meer ontspannen, energieker en krachtiger in alles wat je doet.

De praktische tips en tools die je krijgt aangereikt kun je zowel thuis als op je werk toepassen. Dit helpt je beter om te gaan met (werk)druk, conflicten en tegenslagen. En het draagt bij aan het voorkomen van burn-out.

De Wellbeing Retreats bieden naast rust en ontspanning een dagprogramma met onder andere yoga, meditatie en mindfulness-oefeningen toegankelijk voor ieder niveau. Er zijn retreats speciaal voor vrouwen en gemengde groepen. Je hebt de keuze uit een aanbod van one-day-retreats dichtbij huis, tot een volledig verzorgde week op het magische eiland Ibiza waarbij het mogelijk is om aanvullend individuele coaching en massages te boeken.

De retreats zijn een groot cadeau aan jezelf. Je zult erna als herboren en met die ‘special glow’ weer naar huis vertrekken.

Wil je meedoen en meer informatie?

Stuur dan een mail naar info@sachaentius.com.

“De retreat heeft ervoor gezorgd dat ik de signalen van werkdruk en stress herken. Ik heb beter leren luisteren naar mijn lijf. Door de meditatie en andere tools die ik tijdens de retreat heb gehad, heb ik het afgelopen busy season energieker en meer in balans afgerond.”

Dit was mijn allereerste retreat en ik vond het heerlijk! Direct bij aankomst kon ik al ontkoppelen van de dagelijkse hectiek. De week was geweldig georganiseerd met aandacht voor lijf en geest. Door de workshops doken we al vrij snel de diepte in waardoor er een hele fijne vibe ontstond binnen de groep. De yogalessen in de ochtend waren afwisselend en een heerlijke start van de dag, vooral de les op het strand bij zonsopgang was magisch. Voor mij was het heel fijn om inzichten, die zich gedurende de week aandienden, tastbaar te maken. Deze week was voor mij heel leerzaam en fijn, ik heb de intentie om dit minimaal 1x per jaar voor mijzelf te doen.

In de retreat krijg je de ruimte om de verdieping met jezelf aan te gaan. De yoga, meditaties en workshops zijn fantastisch om te ervaren. Wat je dan van binnenuit voelt aan warmte, gun ik iedereen. Daarnaast is het heel helend en mooi om met een groep vrouwen te ervaren. Zelfs voor een one-of-the-guys type als ik!

“Bedankt voor het realiseren van mijn cadeau aan mijn vrouw. Ik heb haar in lange tijd niet zo enthousiast, energiek, veerkrachtig en optimistisch gezien. Heel bijzonder wat jullie doen! Binnenkort voor mannen?